Assistente

Spil van de praktijk
spin in het web 2 336 190 70 s c1

De assistente is bereikbaar per telefoon van 8:00 tot 10:00 uur, van 11:00 tot 12:30 uur en in de middag van 13:30 tot 16:30 uur. U kunt bij haar een afspraak maken voor een van de spreekuren, kleine kwalen bespreken of uitslagen opvragen. De assistentes zijn allemaal gediplomeerd en getraind in het geven van adviezen. Ook kunt u een afspraak maken op de behandelkamer voor het uitspuiten van oren, het aanstippen van wratten of injecties als vitamine B12 en de prikpil. In opdracht van de huisarts kan de assistente een hartfilmpje maken, zwachtelen of een vaatonderzoek van de benen uitvoeren. Er is dagelijks overleg met de huisarts.

Aan de balie is de assistente het eerste aanspreekpunt van de praktijk. Zij zal uw vragen aan de balie op de juiste manier verwerken. De website en de binnen gekomen mail worden door de assistente dagelijks gecontroleerd en verwerkt. De assistentes verzorgen ook het bloedprikken op de prikpost van het Reinier MDC.

De assistentes hebben naast bovenstaande werkzaamheden ook een administratieve taak, zoals het verwerken van verhuisberichten, financiële zaken en het voorbereiden van de griepcampagne. In de middag kan de balie daarom gesloten zijn om deze taken goed te kunnen uitvoeren.

logo Oppenhuizen bottom

ROBIJNSTRAAT 2
2332 KE LEIDEN

HUISARTSENPOST LEIDEN, SHR
0900 - 513 80 39
WWW.SHRNET.NL

nhg 90 65 zorgsaam