Prikpost Reinier MDC

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Prikpost 336 190 70 s c1

Wat houdt dit in?

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is de prikpost open van 8:00 uur tot 10:00 uur en van 10:30 uur tot 12:00 uur. Met uw laboratoriumformulier van het Reinier MDC en de juiste voorbereiding kunt u geprikt worden. U hoeft geen afspraak te maken voor het bloedprikken. Een van de assistentes zal de bloedafname verzorgen. Op woensdag is de prikpost gesloten.

Wanneer het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk toe te komen, is er een mogelijkheid voor een huisbezoek. Wilt u duidelijk aangeven wanneer u aan huis geprikt wilt worden. Op de afgesproken werkdag tussen 8:00 uur en 13:00 uur komt een laborante van het Reinier MDC bij u thuis. Mocht het tussen deze tijd niet lukken op de afgesproken dag, dan wordt u door het lab gebeld om een andere afspraak te maken.

Uiteraard bent u vrij om naar een ander laboratorium te gaan, zoals bijvoorbeeld het SCAL in de Rooseveltstraat. Wilt u aangeven naar welk laboratorium uw voorkeur uitgaat, zodat u het juiste formulier meekrijgt.

Tijdens schoolvakantieperiodes zijn er aangepaste openingstijden. Dit wordt tijdig kenbaar gemaakt op de website en in de praktijk.

 

logo Oppenhuizen bottom

ROBIJNSTRAAT 2
2332 KE LEIDEN

HUISARTSENPOST LEIDEN, SHR
0900 - 513 80 39
WWW.SHRNET.NL

nhg 90 65 zorgsaam